Bemutatkozás

A Fadotech Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik acélszerkezet és az egyedi gépgyártás területén, főként élelmiszeripari területeken.

A cégünk egyik fő profiljaként acélszerkezetek gyártása és összeszerelése szerepel. Emellett a polgári-, lakó-, ipari- és mérnöki létesítmények építésében és a lakóházak felújításában is gazdag tapasztalattal rendelkezik.

Vállalatunk másik fő tevékenysége a gépgyártás. Egyedi gépek, gépsorok tervezése, gyártása, üzembe helyezése, karbantartása, javítása. Megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ötlet létrejöttétől egészen a megvalósításig.

Egyedi célgépek és gyártóberendezések

Egyedi gépgyártóként nem rendelkezünk fix termékpalettával, partnereink igényei alapján tervezzük meg és gyártjuk le a számukra legoptimálisabb gépeket, gyártósorokat, szerelősorokat, megmunkáló gépeket, szerelőállomásokat, félautomatán vagy automatán működő berendezéseket. A gépgyártás folyamatában a vevői igényfelméréstől kezdve házon belül, saját mérnökeink által történik a gép konstrukciójának kidolgozása, a számítások elvégzése, a mechanikus és villamos tervezés, a mérés és vezérléstechnika kialakítása, a célgép programozása és beüzemelése is. A végleges tervek jóváhagyását követően kezdődnek meg a gyártási folyamatok.

Gépfelújítás

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy partnereink termelést végző gépei, gépsorai hatékonyan és folyamatosan üzemelni tudjanak. A rendszeres karbantartás mellett is szükségessé válnak bizonyos felújítások, modernizációs vagy hatékonyságnövelő átalakítások. Mérnökeink előzetes állapotfelmérés alapján szakmai tanácsot adnak, majd részletes árajánlatot dolgoznak ki a szükséges korszerűsítésre, felújításra. Tervező mérnökeink elkészítik az áttervezéseket, a felújításkor cserére szoruló alkatrészeket beszerezzük vagy legyártjuk. Vállaljuk a már meglévő gépek, gépsorok, gyártósorok igény szerinti utólagos automatizálását, új egységek gyártórendszerbe illesztését is. Ezekkel az lehetőségekkel a gépek élettartama meghosszabbodik, teljesítményük nő, de ha mégis új gépre van szüksége, keressen bennünket, mi azt is megvalósítjuk.