Acélszerkezet

Acélszerkezetek

01

   Az acélszerkezetek megszámlálhatatlan lehetőséggel szolgálnak a különböző iparágak számára. Az összeszerelt csarnokok, előtetők és tartószerkezetek legalapvetőbb eleme az acél, melyek közül leggyakrabban az S235 és S355 típusú acél kerül felhasználásra. Az egyes acélszerkezetek paramétereit úgy számítják át, hogy ellenálljon mindazoknak az időjárási viszontagságoknak, mellyekkel a létesítménynek meg kell küzdenie a felépítés után. Az acélszerkezet-gyártás előnyei lehetővé teszik, hogy az új, magánraktárként funkcionáló épület rövid idő alatt elkészüljön, és működésre készen álljon. 

 

   Az acélszerkezetek szerényebb gazdasági kivitelezés mellett is megőrzik megbízható stabilitásukat, használhatóságukat és tűzálló képességüket. A felhasznált acél átlag feletti minőséggel és magasabb osztályú ellenállással rendelkezik. Minden egyes acélkonstrukcióhoz adunk egy tanúsítványt a felhasznált alapanyagról, valamint egy EC tanúsítványt a termékről.
Az acélszerkezet-gyártással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe sok éves szakmai tapasztalatunkat!